Står ni som Alla Markarbeten ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan markarbetare och beställare?

Nej. Alla Markarbeten primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med dräneringsföretag. Det innebär att Alla Markarbeten eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och markarbetare.

Redaktör på Alla Markarbeten
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Markarbeten ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan markarbetare och beställare?"


Alla Markarbeten primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med dräneringsföretag. Det innebär att Alla Markarbeten eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och markarbetare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och dräneringsföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Markarbeten eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Markarbeten, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en markarbetare?

Alla Markarbeten hjälper dig hitta duktiga Markarbetare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Markarbeten?

Fokus på markarbetare & dräneringsföretag

Alla Markarbeten har samlat alla markarbetare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt markarbetare för dina behov.

Vi har samlat alla dräneringsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla dräneringsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt markarbetare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Markarbeten

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla dräneringsföretag som finns på Alla Markarbeten.